dzien dobry :-) oby dobry ... to sie okaze :-)
Brawa dla Moniczki za proby poddzwigniecia i przemieszczania :ico_brawa_01:
I dla Kingusi za akrobacje a la fikolek :ico_haha_02: :ico_brawa_01:
Maggie Antos to madry chlopczyk i na pewno w przyszlosci sila nie bedzie rozwiazywal konfliktow :ico_oczko: nie ma sie co klopotac ... a dzieci lubia byc przekorne; ja rowniez, gdy tlumacze Kouroshowi,ze to boli albo tego nie wolno to on z szelmowskim usmiechem robi to raz jeszcze i czeka uwaznie na moja reakcje :ico_olaboga: :-)
Kristi udanej wizyty u tesciow :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-05-17, 11:36 ]
iza a co tam u Mateuszka dzis slychac? zaraz, jesli moj maruder mi pozwoli , wskoczymy na bloga :ico_oczko:
U nas noc rozpoczela sie baaaardzo pozno bo ok 12 ... :ico_olaboga:
Kourosh byl wczoraj bardzo pobudzony: duzo gadal, spiewal, smial sie, koniecznie chcial do kogos zadzwonic,wiec nie moglismy jemu odebrac tel, na zmiane chcial sie wtulac do mnie lub do D i wkoncu zasnal o wspomnianej poze :ico_noniewiem:
Wczoraj mlekowanie bylo tylko rano i wieczorem ( z dwoch piersi) ... niestey w nocy takze :ico_noniewiem: , ale jeszcze nie jestesmy gotowi na calkowity rezim w nocy ... poniewaz dalam nam czas do pierwszych urodzin staram sie to robic delkiatnie i stopniowo ...
Dziekujemy za wsparcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_buziaczki_big:
Rzeczywiscie
kaolcia juz zapomniala o nas??? :ico_placzek: i inne dziewczyny takze sporadycznie zagladaja ... buuuuuuu
nawet
Aginka cos ostatnio znika
[ Dodano: 2007-05-17, 11:39 ]
mam dzis przeogromny bol glowy :ico_placzek:
juz\ smerf siedzi mi na kolanach :ico_wstydzioch:
maggie jak czesto dzieciatko powinno pic jesli jest caly dzien bez piersi co? prosze poradz :ico_sorki: bo nie mam jak biegac po innych watkach :ico_wstydzioch: