Cześć dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj nie mogłam wejść na TT, bo niestety Oskar w dzień znowu w dzien wogóle nie spał, ale za to w nocy daje mi odpocząć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże jakie te nasze dzieciaczki są juz duże! Ja też jestem w szoku, że to tak szybko minęło, niedawno głaskałam brzuch a teraz atrze na moje słońce!!!!!!!!!
A jak szybko się zmieniają takie dzieciaczki zauważyłyście! Oskar był taki malutki, a teraz ciągle tylko grucha frucha, wydaje takie śmieszne dżwięki że nieraz się uśmieje że hej!!!!!!!!!!!! Uśmiecha się juz często, aż nieraz mi się płakać chce ze szczęścia!!!!!!!
Ale Hektorka nie martw się Kamilek na pewno zaraz zacznie się uśmiechć!!!!!!! To zależy od dziecka jedno zaczyna wcześniej drugie trochę póżniej tak jak póżniej będzie z ząbkowaniem, siadaniem czy stawianiem pierwszych kroczków! Nie ma powodów do zmartwień!
Rybko gratulacje z pierwszego miesiąca Andrzejka!!!!!!!!
Wogóle wszystkie te nasze dziciaczki po kolei są prześliczne i najdroższe!!!!!!!
Szkoda tylko że nie mamy juz tyle czasu żeby sobie pogawędzić, no ale cóż po prostu nasze skarby zajmują nasz cały czas!!!!!!!
Ale i tak fajnie że wchodzimy tu chociaż na chwilkę!!!!!!!
A oto mój skarb:
[ Dodano: 2007-05-19, 11:28 ]
[ Dodano: 2007-05-19, 11:30 ]
a wiecie kiedy może się jeszcze zmienić kolor oczu, bo na początku to chyba wszystkie mają ciemnogranatowy, a póżniej się zmieniają tak?????