22 maja 2007, 12:41
leatka gratuluje dorodnego synusia!!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
avisek kochana trzymaj sie !!!! ze tez to wredne chorobsko musialo sie teraz przypaletac!!!!
madzia dawaj kawal ciacha.. ja tez te rozki uwielbiam.. ale jem je raz w tygodniu hihi
acia ty juz jedna noga na porodowce.. ale masz fajnie..
ja chce wytrzymac do 37 tyg a potem niech sie dzieje co chce... nie bede lezec i czekac... tylko tymbardziej ruszac sie... bo ciaza donoszona bedzie...
jak na razie boje sie troche , ze moge za szybko urodzic... ciagle mi sie wydaje ze ta szyjka sie skraca i rozwiera!!!! hihi
adas juz panikuje.... juz chcial po lozeczko sam jechac.... wariat!!! hihi
no ale jeszcze musze 2 tyg zaciskac nogi i bedzie ok... hihi nie wypuszzce maluszka... hihi
wczoraj bylam na spotkaniu z polozna... czekalam 30min na wizyte a samo spotkanie zajelo mi ok 40 min :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: tyle czasu jeszcze w przychodni nie spedzilam hihiiihihi
tymbardziej, ze bylam w godiznach pracy ..wiec nawet dobrze... bo spoznilam sie ponad 3 godzinki hihi i szybko minelo hihi
powiedzialam, ze czuje infekcje hihi i ona jakos sie o dziwo przejela!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bo juz mialam dwa razy przepisywany clotruimalozum i ciagle to uczucie swedzenia wraca...hihi
i wiesz co lucy... bylam w szoku bo ona zrobila mi wymaz... pobrala probke sluzu... hihi pierwszy raz sciagalam majtki u lekarza w uk odkad jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i w przyszlym tygodniu kazala mi sie umowic z lekarka zeby upewnic sie ze wszystkie wyniki sa ok.... bo jeszzce pobierala mi krew , bo nigdzie nie mogli znalezc wynikow sprzed 6 tyg... na hormon tarczycy!!!! wrrrrrrrrrr
poza tym wszystko ok... maluszek ponoc ulozony glowka w dol... nawet kostki sprawdzila czy nie puchna... aha plecki dziecka nie sa z tej strony co powinny... sama nie wiem jakiej... i mam plywac.... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
... nawet zapytala sie o szyjke... hihi bo w notatce lekarka musiala o tym wspomniec... hihi
mowila, ze jeszcze 2 tyg i moge rodzic... hihi za 2 tyg bede sie z nia widziala.. wtedy juz bede 2 dni przed ukonczeniem 37 tyg.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale super!!!!!!!!!!! hihi
a jeszzce planu porodu nie mam... bo dopiero po wynikach ustalimy.. ale czy zdarzyymy????? :ico_olaboga:
jak nie to pojde na zywiol.... jak zwykle bez planu... jak w zyciu !!!! hihihihihi
u nas dzis tez zaczela sie ladna pogoda.. ale bez upalow... hihi mam nadzieje , ze przygrzeje mocniej w przyszlym tygodfniu... to poopalam sie troszke hihi