helllo
alez jestem :-D i czuje sie super :-D :-D :-D
nie bylo mnie bo postanowilam aktywnie spedzac czas i korzystac z tego ze mam mase sily o checi :-D :-D :-D
deprecha mi przeszla, dzieki dziewczynki za pocieche
jak wiecie sobote i niedziele nigdy nie ma mnie przy kompie, korzystam wtedy z okazji ze Rafal jest w domu i psedzamy ten czas razem :-D :-D :-D W niedziele dostalam takie werwy ze postanowilam sobie tze ten tydzien odpuscic i nie siadac do kompa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Powodem sa Urodzinki 23 mojego kochanego mezulka ktore ma w nast poniedzialek ale gosci zaprosilismy na niedziele.. tak wiec postanowilam sobie ten tydzien zarezerwowac na wysprzatanie calego domku... Zaczelam od poniedzialku i oto co zrobila, wypralam wszystkie ciuszki Malej, wyczyscilam wszystkie meble, wymylam i wyglancowalam wszystkie szkla, poukladalam wszystko na nowow i wyczyscilam wszystkie szafki w kuchni lacznie z piecem okapem i reszta a dzisiaj wymylam wszystkie okna, wypralam wszystkie firanki i nawet je powiesila :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jestem z siebie niesamowicie zadowolona

zostalo mi tylko wymyc kafelki w lazience i armature i wyczyscic sofe i fotele no i jeszcze wyprasowac te wszystkie malusienkie ciuszki :-D :-D :-D dywany zostawie sobie na pozniej :-D :-D :-D ciesze sie bo mylalam ze sie nie wyrobie a tu sroda i prawei wszystko gotowe, dzisiaj jeszcze zrobie ta lazienke a sofe dopiero chyba w sobote zanim goscie przyjda :-D dzisiaj jeszcze wieczorkiem ide na przedostatnie zajecia ze szkoly rodzenia :ico_placzek: szkoda ze juz tylko dwa razy... ale dzisiaj sie dowiem co muusze ze sioba zabrac do szpitala, potem sie spakuje i zostanie mi tylko czekac zwara i gotowa w czystmy domku na nasza Corcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tak wiec widzicie ze wszystko ok a nawet lepiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale znowu mnie jakis czas niebedzie, bo w piatek i sobote biore sie za piecznenie ciast na mazulka urodzinki w niedziele impresska a w poniedzialek w dniu jego 23 urodzin (pierwszy raz spedzamy je razem) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wyjezdzamy na caly dzien nad wode ( w razie takich upalow jak sa wlansie teraz :ico_olaboga: ) we dwojke, tzn we trojke :-D matko nawet we czworke bo psa tez zabieramy :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: matko ale nam sie ta nasza rodzinka powieksza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tak wiec caluje was wszystkie
u mnie nie zapowiada sie na rozpakowanie, raczej poczekam do lipca :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: ale gdyby sie cos dzialo to mam wasze numerki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
trzymajcie sie , lece powiesic ostatnie firanki :-D :-D