23 maja 2007, 21:55
witajcie mamusie :-D
Dagles, super,ze Jagodka spi sama :ico_brawa_01:
caro - niestety niektore baby wogule nie mysla :ico_zly: Dzis bylo zimno a jakas kobietka miala w wozku dzidziusia ubranego w samo body :ico_szoking:
Syla witaj kochana :-D Dziewczyny super.A pepuszek czysc patyczkiem nie nie boj sie,malej to nie boli bo pepek jest nie unerwiony :-)
IM witaj imienniczko :-D Skaza bialkowa charakteryzuje sie wlasnie takimi krostkami,ktore pozniej zmieniaja sie w takie czerwone plamy i zaczynaja sie luszczyc.Skurka jest wowczas taka chropowata.Moj maly najbardziej zaatakowane mial uszka i brwi i tam mu sie strupy robily :ico_placzek:
jogobella, ja dopajam a mimo to maly w dzien co dwie godziny do cycusia chce , wiec nie sadze zeby mi to zaburzylo laktacje :ico_noniewiem:
kasi.k - my tez robimy miny i usmiechamy sie i maly nam odwzajemia,wiec to na pewno swiadome.A najpiekniejszy usmiech malego dla mnie,jest rano jak go biore do nas do lozka i patrze na niego wyciagajac cycusia i on sie wtedy usmiecha. No moge sie rozklejac co rano zaa ten usmiech :ico_placzek: :ico_wstydzioch:
kari - wierze,ze mozna sie rozczulic w takiej sytuacji :ico_haha_02:
[ Dodano: 2007-05-23, 21:57 ]
hektorka, no to mam nadzieje,ze odczaujecie maluszka :ico_oczko: