hm... i teraz coś ze smutniejszych wieści - Malwinka jest chora ..... ma antybiotyk .....
co sie dzieje Aginka??? :ico_olaboga:
slodka dziewczynka, takie malenkie biedactwo ... jak ja niecierpie chorobsk ... sama bardzo zle znosze najmniejesze przeziebienia,a co dopiero taka dziecinka i antybiotyki :ico_olaboga:
moj kochaniutki sisotrzeniec do prawie 3 roku zycia non stop chorowal ... :ico_placzek:
[ Dodano: 2007-05-24, 19:44 ]
acha i Malwina waży 10,3 kg
to ladna waga :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a nas w przyszlym tyg. odwiedzi pielegniarka ( health visitor) ... pamietacie jak ostatnio przezywalam,ze Kourosh nie przybral na wadze przez ten remont itd.? no wiec w przychodni to odnotowano i profilaktycznie wysylaja do mnie ( po 3 tyg. ) pielegniarke na kontrole i wsparcie ... bo moze ppotrzebuje pomocy w karmieniu dziecka :ico_puknij: ... niestety podczas tamtego nieszczesnego wazenia nikt sie nie pytal mnie dlaczego, skad taki zastoj, jak karmie,a moze oko,icznosci lub cos innego ...
nic, zdenerwowalam sie tymi wiesciami o Malwince i wspominkami o nieprzyjemnych dosw. :ico_zly:
dziewczyny u nas dzis caly dzien duszno ... siedzimy w domku i w ogrodzie na przemian ... po wczorajszym sprzatniu nic mi sie nie chce :ico_noniewiem: