25 maja 2007, 10:35
Hej z rana :-D
Ja dopiero wstałam :ico_wstydzioch: Rano mąż był jeszcze i nakarmił głodomorka i Hubi jeszcze usnął. Niedawno się obudziliśmy...
Mk ale masz super teściową :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wózeczek świetny i wiem, że o nim marzyłaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Asiu, buziolki dla Wiki zdolniachy. Raaany, tylko czekac i te szkraby zaczną już chodzić :ico_szoking:
Eluś..... będę tęsknić....ale wypocznij za wszystkie czasy g:)
Aniu, no to my pewnie do jakiegoś innego ośrodka jedzeimy niż Wy. Skoro tam tylko wasza banda będzie :-D Ja nie wiem do jakiego jedziemy, bo mój Adam rezerwował. To chyba Klaudia jakaś czy cóś :ico_noniewiem:
Mery, jestem ardzo zadowolona z tego fotelika Coneco, Kasiulka chyba też, z tego co pamiętam. Ja polecam.
Kurczę, my mamy super nasz wózek.... Jestem z niego bardzo zadowolona, bo jest bardzo wygodny dla Hubcia, ale nie nadaje się na wyjazdy. Zajmuje prawie cały bagażnik :ico_noniewiem: Chyba będziemy musieli kupić jakąś spacerówkę, taką tylko na wyjazdy, bo ostatnio dużo jeździmy i będziemy coraz więcej. Szkoda mi kasy, bo ta taka porządna, ale cóż zrobić. Pomożecie mi coś wybrać? Ja poszukam jakieś swoje typy a Wy będziecie głosować :-D Oki?
[ Dodano: 2007-05-25 ]
Aaaaa i byłam na kafe :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Widać duzo psychicznie chorych lasek na necie się kręci :ico_olaboga: :ico_szoking: Srach się bać. Żałuję, że podałysmy tam linka na TT, bo te potwory jeszcze tutaj nam przylezą nie daj Boże :ico_olaboga: