25 maja 2007, 11:44
delicja, -jaka pijesz ta herbate?.Ja pije ciagle ta z kopru wloskjiego i juz mi bokiem wychodzi.I za rada Rybki pije Karmi, ktorego nie znosze, ale skoro wypilam juz dla kruszka przed poroda cala szklane rycyny to Karmi bulka z maslem.
A maly dzis w nocy co 2,5 godziny byl glodny, nie wiem dlaczego.
Caro-niezly horror przezywasz z tym pepkiem.Juz WAm pisalam tutaj niektore szpitale nie stosuja nic i pepki odpadaja w trzecia dobe, pieknie zasuszone.Ja stosowalam specjalny puder i odpadl w czwartek rano a rodzilam w sobote.Mysle, ze ten fiolet to nie byl dobray pomysl.Mozna zamordowac taka polozna :ico_zly:
I wszystkiego najlepszego dla Oskarka z okazji 2 miesiecy.
Justynat-Cyprianek pieknie rosnie-sliczniutki.
Nowa Kasia-witaj wsrod kwietniowkowych mam.Fajnie, ze jest nas coraz wiecej.Razem z Toba jest nas teraz cztery Kasie :-)
IM-ja tez bym sie przerazila!Moj maly siostrzeniec tez chcial malego nosic sam.Powiedzialam , ze on ma jeszcze tak delikatne kosteczki, ze latwo mu zrobic krzywde.Ty masz gorzej, bo Twoja corunia pewnie czuje sie jak mama takiej zywej , rosnancej lalki :-)
Rybka-Ty cos pisalas, ze po trzech tygodniach nastepuje wzrost zapotrzebowania na mleko.I sie zastanawiam czy moj maly tego nie przechodzi bo od wczoraj to prawie co dwie godziny by jadl, a mleka wiecej w piersiach nie ma :ico_placzek:
Serdeczne zyczenia dla Kamilka z okazji drugiej miesiecznicy!!
[ Dodano: 2007-05-25, 11:46 ]
Dagles-ona mieszka dwa bloki dalej.To byl glupi pomysl tak blisko mieszkac, ale jakbysmy mieszkali dalej to oni by do nas na kilka dni co chwilke zjezdzali, wiec to bylo mniejsze zlo.Ty karmisz malutka tylko piersia?Bo mi juz sie wszystko kreci, kto jak karmi.