25 maja 2007, 10:07
Dzien dobry mamusie
U nas nocka spoko,pospalysmy sobie z Nicole az do 9 10 :ico_szoking: takze jestem wyspana jak mops,jestem jeszcze troche zmeczona po wczorajszej trawie bo jednak duzo tego bylo ale przezylam i ciesze sie ze mam skoszone.. :ico_brawa_01: Pozatym to u tesciow bylo milo i fajnie,pogralismy sobie ale jakos mi nie szlo.. moze innym razem bedzie lepiej :ico_oczko: A tak ogulnie to fajny dzien sie zaczal i ladna duszna pogoda ze bedzie padac cos tak czuje.. Ale sie opalilam :ico_wstydzioch: jak burak szczegolnie na ramionach... no ale nie jest najgorzej..
Dziekujemy z Nicolcia za zyczonka pto piekne i mile ze pamietalyscie baboski moje :ico_brawa_01:
Aginka nie martw sie bedzie dobrze,napewno Malwonka wkrotce wyzdrowieje trzymam kciuki i tez za to spotkanie rodzinne Kapika tez bedzie fajnie Piekne zdjecia,coreczka sliczna wszystko super.. Pozdrawiam I tak jak mowia dziewczyny Kapik sobie poradzi i bedzie ok,jest madrym i dzielnym chlopcem bedzie ok..
No to ja lece teraz malutka sie zajac juz sobie pojadla a teraz czas na pampersa :ico_oczko:
No to do zobaczenia pozniej,..
Ja dzisiaj musze tylko ugotowac obiadek i wyprac i to wszystko na dzisiaj.. :ico_brawa_01:
Milego dnia wam zycze paaa