halo, byliśmy u lekarza, właściwie bez zmian, mamy jeszcze dwa specyfiki oprócz wcześniejszych 3 :/ mała wojna przy podawaniu, bananowe jeszcze przełknie, ale takie inne na E (:-P) niet....lekarka mówiła, żeby jeszcze przez 5dni podawać, więc moze sie skończy, na spacery mozemy, ale kto teraz ma ochotę wychodzić, chyba ze wieczorami
Witaj Misiu, wiekszym kujonem :-D to chyba tylko Karola z GD (Karola pozdrawiam, moze dasz sie sprowokować, do wysunięcia nosa zza książek :-P)
Gosiu, Julka to chyba do męża na tym zdjęciu podobna.
Maritta, to Bartek zaplusował :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tylko zeby nie było na mnie że nie jedziecie :-D
ania29, zdrówka dla małego pudzianka
Mery31, a Kornel jakiejś panny nie poderwał, albo na odwrót? ;-) Zapomniałam Ci powiedzieć, ze miałaś super włosy na chrzcinach, ja kiedyś kupiłam sobie lokówkę i.... leży sobie :/
Jagula, jak to stadnina ogierów? żadnej klaczki? ja chce zdjecia
Kocico, super masz z podróżami...... :579: rozmarzyłam się
wiecie co, moja boi sie jeździć autem, w drodze powrotnej dostałą soczek i nie płakała, ale.... syrena była nie z tej ziemi
[ Dodano: 2007-05-28, 14:27 ]
Zuzia siada ja się położy rękę na jej nogach, lekarka powiedziała ze to dźwignia :-D, powiedziała że jest silna. Moja zaczęła się wdrapywać po wszystkim, jak sie ma ją na rękach to trzeba na bluzkę uważać, inaczej dekolt po pas :-D (mąż się cieszy i dopinguje)