02 cze 2007, 08:39
cześć dziewczynki
wczoraj nie miałam siły się denerwować na te ciągłe błędy na TT, potem wogóle mnie nie łączyło wiec sobioe w końcu odpuściłam. NO i dziś znowu mega zaległości :ico_olaboga: ale już nadrobione
Wygonił mnie z łóżka masakryczny głód :ico_szoking: ja się za chwilęnie uniosę
No i ścięłam włoski z przodu mają może 1cm z tyłu 2cm :ico_szoking:
:ico_szoking: :ico_szoking: , zrobiłam zdjęcia na tel męża ale poszedł na szkolenie więc wkleję później, gwarantuję wam że mnie nie poznacie, sama się jeszcze przyzwyczajam do swego widoku
Madziu super skarpeteczki i łóżeczko
Madziorka dobrze że mężowi udało się wywyinąć z tej pracy przez cały weekend, no i gratuluję kochana 36 tygodnia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Juli jak tak pisąłaśo swojej mamie to zaczęłam mieć obawy że ze mną może byćtak samo, mam nadzieję że wtedy M. stanie na wysokości zadania
Jaśnie Pani nasym bobaskom dobrze w naszych brzuszkach nic więc dziwnego że nie chcą z nich wyjść, ale nie martw się doczekasz się w końcu.
Ja będę mieć pracowite dopołudnie. Muszę upiec trota znajomej na 50-tkę, posprzątać, zrobić pranie a na 15tą jadę na ślub mojego kuzyna, mam nadzieję że się wyrobię