dzięki Frydza Madziu ja też sie jeszce nie przyzwyczaiłam, ale to nie pierwszy raz mam takie krótkie a zdażało się że i krótsze były, tylko teraz przy tej fryzurce wyraźnie widać jaka pyza się na buzi zrobiłam
asiula26, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super fryzura!!!!!!!!! odwazna jestes :ico_brawa_01: ja mialam taka fryzure w liceum i strasznie wygodnie bylo, ale teraz mi maz nie pozwala :ico_noniewiem:
asiula26, króciutko!!!!! Ale bardzo ładnie...Zmiana duż! będzie Ci wygodnie,teraz na te upały, przy maleństwie...Ja dzisiaj trochę sprzątam, mam taki ogromny bałagan w mojej szafce że szok :ico_szoking: może też poodkurzam...zobaczymy?
mój mężulek w końcu wziął się za czyszczenie akwarium, trzeba go przestawić w inne miejsce żeby na jego miejsce wstawić biurko na miejsce którego wstawimy łóżeczko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A ja chyba lece do sklepu, tylko męża nie ma i kto mi założy buty! :ico_szoking: może jakoś sama się pomęcze... mój A pertraktuje z naszą chamską i bezczelną sąsiadką... zobaczymy co z tego wyniknie!?