02 cze 2007, 22:24
hej :-)
wybaczcie za spóźnione życzenia dzieciaczkom miesięcznikowym naszym i tym co imieninki miały :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
i Oli i Milankowi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
J awczoraj poprostu nie mogłam wejść co wchodziłam na główną stronę to już na naszą nie mogłam bo błąd :ico_zly:
Chloe - spacerówa - zajob :-)
Anetko - :ico_noniewiem: eehhh słowa nie powiem, a co do rocvznicy, to mi się coś wydaje, że Wy 03.06 się pobieraliście czyli jutro wypada rocznica... nie myli mi się?? bo my tę datę mieliśmy mieć ;-) ale 24.06 wyszło ostatecznie...
Dziś byliśmy 1 raz razem na basenie (razem = we troje) Lila była zmęczona, bo nie spała i generalnie bała się nie samej wody ale hałasu, bo inne dzieciaki wiszczały z radochy, i w ogóle takie przestrzeni, ale udało nam się posiedzieć trochę w brodziku, pociągałam ją po wodzie to było OK :-) potem wsiedliśmy do auta i za zakrętem odlot był :-D
Teraz wróciłam z urodzin naszego kolegi, pożarłam się z Bartkiem, bo:
upił się i chciał tam zostać, ja nie broniłam mu, ale ten koniecznie żebym wróciła z nim - i za nic nie przetłumaczysz - posprzeczaliśmy się walnęłam go i wróciłam, po 10 min. przyszedł i zaległ w łóżku pijak podły... nie odzywam się i nie kładę się tam... :ico_zly:
[ Dodano: 2007-06-02, 22:25 ]
a i Oleńka - różyczka... - dobrze, ze nie później teraz nie jest niebezpieczna tak bardzo :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-06-02, 22:27 ]
no Mosobku - pisałam elaborat ze szczegółami kłótni, przeczytałam i stwierdziłam, ze daruję Wam tej żałosnej opowiastki - kłótni pijaka z trzeźwą ;-)