Hej !
Asiu :ico_nienie: ja prosiła wczoraj o winko i niedoczekała się :ico_placzek: a ty całą butle sama :ico_szoking:
Wiki super zasneła :-D
Najlepsze życzonka dla Olenki i Milanka :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_tort: :ico_buziaczki_big:
Agatko , Anetko :ico_pocieszyciel:
Mosob to Oleńka dostała fajniusi prezencik :ico_olaboga:
Maritko ja też się później nie mogłam wpisać :ico_zly: cały czas błąd mi wyskakiwał :ico_zly: a ty mi się nie złość na małża swojego :ico_nienie: bo kobitką w :ico_ciezarowka: nie wolno się denerwować :ico_nienie:
fajnie miałyśie na basenie a też się wybieram ale jak sujka /sójka/ :583: za morze :-D
Chloe bidulko :ico_pocieszyciel: to sobie Maciuś zaszalał :ico_olaboga:
Sosna masz tam jeszcze jakieś świeże zdjęcia z Grzybowa to dawaj . Superowo chłopaki wyszły :ico_brawa_01: ale mają babeczki fajnie z tym spotkaniem na żywca :-)
[ Dodano: 2007-06-02, 23:04 ]
musiałam się cofnąć do tyłu bo zapomniałam co jeszcze chciałam napisać :-D
przede wszystkim :ico_brawa_01: dla Zuzi za brawo brawo :-D zdolna z niej dziewczynka i ma niezły słuch ty ją Sosna zapisz już do szkoły muzycznej niech się mała nie marnuje :-D
Riterko brak słów na ten nasz zapyziały kraj :ico_olaboga: , żeby płacić za bezpłatną :ico_zly:
Asiu rewelka te filmiki :-D a tobie czym mężuś zawinił :566:
[ Dodano: 2007-06-02, 23:08 ]
no i jeszcze się troszkę wyżale
Jagoda dzisiaj ma jakiś kryzys. Cały dzień prawie nie spała a teraz śpi ale co chwilkę płacze przez sen normalnie nie wiem co tej mojej kriuszynie jest :-/ mam nadzieje , że się nie :ico_chory:
[ Dodano: 2007-06-02, 23:11 ]
otrzywiscie jak ja przyszłam to wszystkie uciekły :ico_oczko:
to ja też zmykam :-P
[ Dodano: 2007-06-02, 23:27 ]
jeszcze wróciłam żeby zapytać co sądzicie o tej kamerce bo ja się nie znam czy ona dobra czy nie
http://www.allegro.pl/item198436501_kam ... rofon.html