03 cze 2007, 11:17
Dagles ja mam to samo. Jak Oskar się naje to za nic nie mogę mu dać wiecej, no bo niby jak na siłe!!!!!! Przecież jak zjada tyle no to chyba mu wystarcza!!!!!! Może wypróbuje Mordki sposób z większą dziurką, bo nieraz to się denerwuje jak by mu nie leciało dobrze, a jakie wy macie smoczki, tzn. z jakiej firmy?
Jak kładę małego na brzuchu to nieraz podniesie wysoko główkę, staram się przed nim grzechotką poruszać i mówić i śpiewać żeby się zainteresował i podniósł główkę, ale nieraz jak się zdenerwuje to nic go nie przekona żeby podniósł główkę i krzyczy więc go biorę na ręce!!!!!!!!
Mój synus robi kupkę przeważnie raz dziennie, choć zdarza się że raz na dwa dni, trzochę się przy tym napina, ale ma takie dość lużne kupki, raz miał tylko twardziejszą to dałammu więcej picia i przeszło!!!!!!!!!
Oskarek ma często zimne łapki, ale to nie wynika z tego że mu zimno, tylko taki jego urok!!!!
Hektorka to nasi synusiowie ważą tyle samo!!!!!!! Ida "łepek w łepek" hi hi!!!!!!!
Syla mam nadzieję że to nie alergia!!!!!!!!!!!!
A wogóle to po czym można poznać że dziecko karmione butelką ma alergię, by była jakś wysypka jak przy karmieniu piersią czy prostu nie będzie chciało jeść?????????