chyba tylko zalozycielka tego tematu... a wiec apeluje do Lady
mowisz i masz :ico_oczko:
właśnie dostałam kolejną wiadomość ... tym razem od jej koleżaneczki... madziorek82...
ta wręcz mnie od "hamów" (pisownia oryginalna :-D ) wyzwała...i że na mojej stronie nie ma nic o prawach autorskich.... przecież to jest ustawa więc nie muszę o tym pisać - wiadomo, że obowiązuje... acha i jeszcze zagroziła że mi zepsuje reputację wrednymi komentarzami...
co za wredna "franca " ze tak powiem bez cenzury :ico_zly:
JPo, jestem za tym zeby ja nastraszyc czym kolwiek , moze i jak usuna ja z fotosika to zalozy gdzie indziej , ale tutaj juz nie i czyms takim trzeba walczyc , podaj nam tu zaraz link to jej komentarzyk zrobie :ico_zly:
[ Dodano: 2007-06-02, 13:22 ]
MONIKAB fr, na temat haftu pisalysmy terz tutaj
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... .php?t=214 a programik podany przez Jaosie jest dobry , prosty i naprawde czytelny , polecam ja terz skorzystalam :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-06-02, 13:25 ]
aaaaaaaaa zapomnialabym , dziewczyny zostalam dzisiaj poproszona przez bratanka o zrobienie karteczki , on konczy teraz 3 klase podstawowa i rozstaje sie ze swoja wychowawczynia i powstal u nich pomysl zeby dostala od dzieci karteczki i on mnie prosil o taka i to juz na poniedzialek , pomuzcie mi :ico_sorki: prosze o jakies podpowiedzi , moze znacie jakies wierszyki , czy ladne cytaty , i togule jakis pomysl na taka karteczke :ico_sorki: