04 cze 2007, 16:00
hej hej
udalo sie werszcie dobic na TT hurrraaa!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-06-04, 16:06 ]
znow problemy z forum!!!!!!!!!!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
wyslalam smsa do leatki.. jak odpisze to dam znac... ale jestem ciekawa czy drugi czerwcowy maluszek juz na swiecie!!!!????? :-D :-D :-D
co do siary to ja nie mam nic,.. czasem specjalnie scisne sutka to pojawi sie jakas marna malenka kropeczka... i tyle... hihi :-D
wloski w ciazy farbowalam kilka razy i kolorek idealny.. hihi :ico_brawa_01:
robilam rozeznanie wsrod znajomych i rodzinki i rzeczywsicie chlopcy rodza sie czesciej przed terminem.. dlatego ja tak napalilam sie na chlopca i na przyspieszony porod.... :ico_brawa_01:
ale to bylo dawno temu... :-D
teraz juz mi niespieszno.... :-D
prawda jest tez, ze sporo pierwszych porodow bywa przenoszonych :ico_placzek:
Adam wczoraj mowi do mnie, ze on chce juz :ico_puknij:
a ja do niego, ze dopiero w piatek bedzie ciaza donoszona.. a on na to... no to poczekajmy do piatku.. :ico_puknij:
no zwariowal chyba... :ico_puknij: ze niby co?? w piatek mam rodzic??? wariat !!!! :ico_olaboga:
skurcze (tzn twardnienie brzucha) zaczely sie u mnie 2 tyg temu i czuje dosc czesto... tzn czesciej niz kilka razy na dobe... czasem kilka na godzine nawet.... hihi
ale bezbolesne hihi :-D
[ Dodano: 2007-06-04, 16:11 ]
leatka napisala "Zapomnialam napisac. Na usg franek mial 4100g. Jutro cesarka. Ciesze sie ze to juz jutro rano. Pozdrowienia dla wszystkich ciezarowek"
wydaje sie jakby poczatek smsa wcielo... napisala jej jeszcze raz... jakby co to dam znac... hihi ale fajnie!!!! juz jutro kolejny maluszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale jestem podjarana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
rodzcie sobie laseczki... ja i moja niespodzianka poczekamy spokojnie na swoja kolej... przeciez jestesmy ostatnie na liscie... a porzadek musi byc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: