05 cze 2007, 09:47
Witajcie! W końcu udało mi się wejść na TT, a tu taka nowina!!!!!!!!! AVISEK, GRATULACJE!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale super!
Ciekawe co u Leatki? Ma któraś jakieś wiadomości? Pewnie też tuli swojego Franusia :ico_haha_02: Jej, ale jestem podekscytowana!
Madziorka, Twoje foteczki jak zwykle super!
Haniu, mieszkanko Waszej córeczki pierwsza klasa.
tesa, trzymam kciuki za skurcze!
Magda, widocznie Marcinkowi dobrze w brzuszku, ale w sumie jeszcze ma czas... na razie korzystaj z tego, że możesz się do woli wyspiać.
Lucy, co do ubranka na wyjście ze szpitala to ja mam 2 opcje. Na zimniejszy dzień właśnie dresik welurkowy plus czapeczka i skarpetusie oczywiście. No i rożek. A na cieplejszy (zgodnie z sugestią położnej ze szkoły rodzenia) body, ale z długim rękawkiem, skarpetki i czapeczkę, Do tego gdyby było troszkę chłodniej to jeszcze kaftanik i półśpiochy. Zamiast rożka kocyk, ewentualnie pieluchę kolorową (to gdyby było baaaardzo gorąco). W koncu lato mamy.
Asiula, ja w razie czego też Tobie prześlę smska, dobrze?
Wczoraj na szkole rodzenia położna powiedziała, że brzuszek mi opadł i że to kwestia 10-14 dni i i urodzę :ico_szoking: Zobaczymy, nie nastawiam się na to za bardzo. Poza tym 15 mój mąż ma imprezę z okazji awansu, więc przed 16 Maleńka niech nie wychodzi :ico_nienie: :ico_nienie: