05 cze 2007, 13:50
Avisek gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale super!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
strasznie szybko poszlo... jeszcze o 2,30 pisala do nas a juz o 6... tulila maluszka????????????????????????????????????????/ szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
tez sie poryczalam... z radosci, strachu itd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boze to juz sie zaczelo....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :-D :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a co z leatka??????????????????? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
przez to moje spanie do poludnia, wszystkie mnie wyprzedzicie... hihi a ja zapomne urodzic.. albo przespie skurcze.... hihi
a swoja droga , nie pogniewalabym sie jkaby dzidzie rodzily sie prze sen.. budzimy sie a obok lezy zdrowy rozowiutki bobasek... zadnego bolu, stresu... hihi :ico_brawa_01:
marzenie..... :-D
chyba nastawie pierwsze dzidziusiowe pranie.... lepiej byc przygotowanym... :-D