04 cze 2007, 16:45
Cześć Słonka !!!!!!!! :ico_ciezarowka:
Dokładnie ja też myślałam, że już Kasia 1984 nie pracujesz, bo nawet pamiętam, jak ci gratulowałam, pewnie musiałaś iść pomóc swojej wybitnej zastępczyni hihi :-D
Ja miałam do połódnia okropny dzień wczoraj, mąż musiał lecieć do pracy, wezwanie, a potem znajomi go wezwali, mąż znajomej wyciągnął wszystkie kabelki ze ściany i nie umiał zamontować ponownie światła. I dopiero o 18 był w domu, aż się popłakałam. Biedak prawie codziennie zataje mnie na telefonie ryczącą, a to się smuce, że jestem tak ospała i jestem nierobol i wyje jak oszalała, naszczęście on to znosi dzielnie i nawet jestem zdziwiona jego słowami. Podobno bardzo ciężko pracuje nad naszym dzieciem, aby miało odpowiednio jedzonka i picia, i teraz to jest moja największa i najważniejsza praca. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wisienko my też czekamy na wieści o twoim maleństwie.
O zapomniałam, ale wieczorem poszliśmy do teści i teściowa dała mi recznie przez nia zrobiony kocyk dla dzidzi z wełenki, miekkiej jak jedwam, przepiękne. :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-06-04, 19:20 ]
Dziewczyny co jest grane nie ma was wogóle na sierpnióweczkach, pochorowałyście się?? :ico_placzek:
Czekam i czekam a tu nikt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-06-04, 22:17 ]
NAPRAWDE DZIEWÓCHY NAKOPIE W TE nonono INO BĘDZIE CHUCZAŁO !!!!!!!
GDZIE SIĘ PODZIEWACIE !!!!!!!!!!!!!!! :ico_placzek: