05 cze 2007, 14:57
Witajcie, byłam na spacerze i w UP złożyć autograf. Nie znoszę tam chodzić :ico_zly: Za 1,5 godz. idę znowu poszaleć Punciakiem po mieście :ico_oczko:
Eluś, ty się nie wnerwiaj :ico_nienie: . Ja też czasem napiszę i skasuję. Ale wtedy ku*wy lecą :ico_olaboga: Hehehehe :-D . A Jaś jaki sprytny, że Capsa umie włączyć :-D I wcale się nie dziwię, że byłaś dobrym dzieckiem. Od razu po Tobie widać :ico_brawa_01: A co do opiekunki, to u mnie w gre wchodzi jedynie żłobek bo obcej niewykwalifikowanej babie dziecka nie zostawię. Co innego gdyby to był ktoś znajomy, ale takiej chętnej osoby to ja nie mam :ico_olaboga:
Asiu, nie obraź się ale Twoja mama jest bardzo dziwna.....Przynajmniej z tego co piszesz. Jedyna córka i wnuczka daleko mieszka i raz na jakiś czas chce przyjechać a ona chce od Was odpocząć :ico_noniewiem: Dobrze, że Twój tato jest spoko :ico_oczko:
Mery, gratuliuję sprzątania. Ja tez lubię porządek :-D
Gosiu, boszszszee :ico_olaboga: Ale miałaś noc :ico_olaboga: Ja się nie znam, ale na wszelki wypadek mówię: To jeba*e zęby :-D Szkoda, że bedziesz sama... Jakbysmy bliżej mieszkały to bysmy zlot czarownic zrobiły. A tak co? Gó*no :ico_wstydzioch:
Anetko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , że dał mamusi pospać
Iwciu, najlepsze życzenia dla Dominisia :ico_tort: Woooow 9 lat :ico_szoking: A ja na to ciasto to się wpraszam. Szcególnie z rabarbarem bo uwielbiam, albo czekoladowe jakieś może byc, albo z kremem też....albo wszystko wpierdzielę :-D
Maritko, na początku zrozumiałam, że na spacerze zdjęłaś sobie spodnie :-D :-D :-D Potem jeszcze raz przeczytałam, że Lili :-D