07 cze 2007, 12:11
Witajcie :-D Dzisiaj krótko, bo zaraz wybywam i mam mało czasu. Obiecałam Ani streszczenie ale za chole*ę sie wyrobic nie mogę :ico_olaboga:
Hehehehe Kasiu, to żałuję, że nikt tego porannego niedzielnego zdjęcia nie zrobił :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A co do leżenia w łóżku, to Hubi się obudził o 7 dostał jeść i spalismy do 9.30 :ico_wstydzioch: Aż wstyd z małym dzieckiem tyle spać :ico_wstydzioch:
Maritko, Ty tak nie zapraszaj do tego Darłówka, bo to teren Adama i jeszcze Cię nawiedzę :ico_oczko: :-D
Sosna, to jak założymy partię polityczną to Ty możesz byc naszym guru. Jak to się nazywa? .........Przewodniczącą chyba......... :-D I dziękuję za komplementa :ico_wstydzioch: Muszę się przyjrzeć na którym to zdjęciu tak wyszłam :ico_noniewiem:
Mery, ja też pisałam Kasiulce, że te zdjęcia to są profesjonalne. DLa mnie ona ma prawdziwy talent. Wspaniałe zdjęcia robi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A jakie ma pomysły........... Ja, na jej miejscu, dorabiałabym na fotografii :-) Serio
Hehehehe, to już chyba wiem, o które zdjęcie chodzi tak szczegółowo je Kasiulka opisała :-D Wyrażam zgodę na zamieszczenia tamtego zdjęcia na forum, bo z siebie tez lubię się śmiać. :-D :-D :-D Sama jestem ciekawa jak wyjdzie :-D
:-D :-D :-D