12 mar 2007, 22:18
Nareszcie zasnal :ico_sorki: Mam nadzieje, ze chociaz nocka bedzie normalana :ico_noniewiem:
Lemoni nam pediatra kazal podawac syrop Capol czy jakos tak on wlasnie ma paracetamol i jest przeciwgoraczkowy i przeciwbolowy, a oprocz tego kazala podawac raz dziennie Acidolac w saszetkach tylko kurcze tam nigdzie nie jest napisane na jaka proporcje ta saszetka :ico_noniewiem: Ona nie okreslila sie ze to grypa jelitowa, mowila ze moze to z przewodem pokarmowym cos nie tak, no albo zabkuje :ico_olaboga: Bo gardlo i oskrzela czyste. A co do soczku ja malemu podalam raz marchewkowo - jablkowy i w pierwszy dzien rowniez wypil 40, wydawalo mi sie ze bardzo mu zasmakowalo, ale juz na drugi dzien nie chcial pic :-D
Jutro Hubercik konczy 4 miesiace i wlasnie sie zastanawiam nad podaniem mu ugotowanej marchewki :ico_oczko: Chociaz lekarz nie pozwolil nic mu dawac oprocz kleiku lub kaszki ryzowej, bo stwierdzila ze to za wczesnie :ico_olaboga: Co lekarz to inne zdanie :ico_puknij:
A co do starszego pana to on sam niech sobie daje rade :ico_oczko: Nie nawidze jak facet jest chory, normalnie zachowuje sie tak jakby zaraz mial odchodzic na drugi swiat, steka , kweka a to tylko grypa :ico_noniewiem: Co by bylo jakby mial bole miesiaczkowe :ico_oczko: Na to wszystko jeszcze poklocilismy sie, poprostu dzis mam go dosc :ico_zly:
Nicolusioa to dobrze, ze sie odnalazlas :ico_oczko: Chyba wybiore sie do Ciebie :ico_oczko: Kurde polezalabym sobie na plazy i posluchala szumu fal...Dobrze, ze za marzenia nie karaja :ico_oczko:
Ostatnio zmieniony 12 mar 2007, 22:42 przez
Gosiunia, łącznie zmieniany 2 razy.