11 cze 2007, 09:27
Mosob woooow, doczytałam, że walec edukacyjny wygrałaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Super, sama się na niego czaiłam :-D Dobrze, że jedna z październikówek wygrała :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Tyle nas, że musiało się udać :-D
Dorota witaj w naszym gronie :ico_brawa_01:
A Kasiulka nasza do Ikea się widzę wybrała :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: My może w przyszłym miesiącu się do Berlina kopsniemy to może w końcu uda się zahaczyć o ten cudny sklepik. Te katalogi za darmo mnie kuszą :-D :-D :-D No i gratulacje z powodu eksmisji Konradka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mówiłam, że jest super bez dzieciaczka w pokoju. My już tak od pół roku z tej wolności korzystamy :-D Hubi nie przeszkadza nam a my jemu :-D
Eluś umarłam z Twojego snu :-D :-D :-D Ciekawe co to za przechodzeń był taką świnią, że powiedział Tobie, że masz wilką nonono :-D :-D :-D A Jasiek już 7 zębów ma :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: U nas 0 :ico_szoking: No i najważniejsze..... nie zostawiaj nas... :( :( :( My też będziemy tęsknić :(
Sosna Zuzia jest bezbłędna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Świetna pozycja do spania :-D
Mery, ale Kornel pięknie stoi :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Moje dziecko jeszcze samo nawet nie siedzi. Ktoś też tak ma, czy Hubi jest jakiś opóźniony? :ico_noniewiem: Dobrze, że już prawie raczkuje..... :ico_noniewiem:
Riterko, super, że się spotkałyście z Mokuso. Ja bym też nie zgadła, że to Kubuś, przez to, że mało zdjęć nam Mokuso przesyła. :-)
Maritko, ależ już dzidzia duża :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: 7,7 cm. To już naprawdę spora :-D Hehehehe, za pół roku będziemy przeżywały kolejny poród. Już się cieszę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Jagulko co za franca z tej suki :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Jak mogła bezbronne małe kotki zagryźć :(
Reeni gratulacje dla Erniego z okazji przebicia się zębolka :-D
Chloe miło, że mnie szukałyście :ico_buziaczki_big: :-D .
Akna ja z jednym dzieckiem czasem w głowę dostaję, a z 4 to sobie nie wyobrażam :ico_olaboga: Biedactwo :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-06-11 ]
Hehehehe, udało się :-D Wcale dużo nie napisałyscie, pewnie dlatego że mnie nie było :-D A kolorowy ten mój post :ico_noniewiem: Bleeee :-D