dzien dobry
melduje sie jeszcze :ico_ciezarowka: 2w1 :-D :-D :-D :-D widze ze tu nudy zadna sie jeszcze nie rozpakowala poza Kamilka :ico_olaboga: ale co tam tak jak piszecie "kiedys sie wykluja" :ico_oczko: :ico_oczko: :-D :-D my to mamy czas... choc ostatnio moj Rafal powiedzial ze ON CHCE JUZ :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a ja sie pytam czemu: BO BYM JA SOBIE POPRZYTULAL PONOSIL WYCALOWAL :-D :-D :-D :-D kochany ten moj maz a potem mowi do brzuszka tak "Szkrabie po co sie tam tak w tym brzuszku gnieciesz?? tu masz pelen luksus, dwa lozeczka, pelno zabawek i takie bajery o ktorych nawet nie snilas" :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: ja nie moge z tym moim Rafalem... ale dopiero potem sie zastanowilam i przypomnialo mi sie ze Mala nie moze tzn lepiej jakby nie wyszla w tym tyg bo w sobote mam ostatnie egzaminy i chce bardzo je zaliczyc :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: tak wiec Rafala uciszam a Malej mowie zeby sie jeszcze delektowala siedzeniem w rbzuczku bo tu taki gorac ze wytrzymac nie mozna :-D :-D :-D eh to chyba na tyle#....
dzis o 14 mam wizyte u lekrza super bo o 12 przyjedzie Rafal i bede go miala zopwu prawie caly dzien w domciu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciekawe czego sie tam dowiemy, znowu mnie podlacza na KTG na godzine to tam umre w tym upale :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ale wytrzymamy....
pozdrawiam was goraco