cześć Baboski, ale nas dzisiaj duzo, ale to dobrze, wolę mieć więcej do czytania niż czekać na posty :ico_brawa_01:
Kristi no to boski mieliscie wyjazd...napewno wypoczełaś a i Nicolka miała rozrywkę :ico_oczko:
śliczne foteczki.
Mama_Kingi, Kinga to prawdziwa turystka :ico_oczko:
diem to wspaniale że macie znajomych...pewnie razem zawsze razniej...ja niby mam tu znajomych ale nie spotykamy się tak wszyscy razem...chyba czas to zmienić :ico_oczko:
iza, fajnie że też się wybierasz do pracy, jakos tak rażniej mi się zrobiło, ja wczoraj znowu wysłałam CV i list motywacyjny, zobaczymy co z tego będzie...
poza tym zgubilismy dzis na spacerku pieska przytulanke...jet na zdjeciu.......i jest masakra totalna.......mati z nim zasypial..przytulal sie....na spacer zawsze z nim w wozku siedzial...nie wiem co to bedzie..kupilismy juz nowego.....troszke podobnego...ale to nie to... :ico_placzek:
Ojojoj...:/ to moze być cięzko...ale mam nadzieję, że Matus pogodzi się ze stratą przyjaciela...może sie odnajdzie.
U nas też dzisiaj ładna pogoda co prawda nie upalna ale to dobrze...ja strasznie żle znosze upały...
A w weekend zdychałam..jestem alergiczna, mam uczulenie na te wszystkie kwitnące trawy, topole, kwiatki...twarz mi puchnie mam katar, duzi mnie oczy podpuchniete bo wszystko swędzi .... ech...szkoda gadać, no i skończył się lek na alergię Dopiero dzisiaj mogłam jechać do apteki po nastepne opakowanie...no i miała stracha, bo po raz pierwszy tu go kupowałam , wczesniej brałam allertec....na szczęście udało mi się kupić lek o tym samym składzie no jedno opakowanie starcza na mięsiąc...a w PL jak kupowałam to starczało na tydzień :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-06-11, 19:16 ]
iza, Mati jest boski, uwielbiam patrzeć na Jego foteczki...mały przystojniacha :ico_oczko: