Agi Jagoda miała
okropną wysypkę na twarzy. potem zaczeło się pojawiać na dekoldzie i syjce i główce... ale po 3 tygodniach zniknęło. smarowałam tylko krochmalem, a potem kremem emolium i po tym kremie zaczeło się wygładzać, i znikać... :ico_brawa_01: ale ja przez to nic nie jadam tylko gotoweane mięso ryz ziemniaki i marchwe, a na kolacje i sniadanie chleb z konfitura domową lub mięsem pieczonym z solą.... brrrr
[ Dodano: 2007-06-13, 18:38 ]
ale Maja to duża pannica!!! ma śliczne nóżki i pućki!!!!!!
[ Dodano: 2007-06-13, 18:41 ]
Dagles niestety mąż nie może bo pracuje we wszystkie soboty :ico_placzek:
i dzięki za życzenia :-) mam nadzieję że zdam.
A mam pytanie czy Wasze dzieciaczki też robią takie luźne kupki (karmię piersią) bo moja zawsze i nie wiem czy tak ma być, a poza tym ostatnio dużo ulewa?nie wiem czy iść z tym do lekarza teraz czy poczekać przy okazji szczepień( mamy za 10 dni).Jak myślicie?
szkoda ze ma soboty zajęte... my dzięki temu ze mój ma wolne to wyjezdzam na 2 dni do tesciów na wieś i zawsze trochę odpocznę.
moja robi lużne kupki od początku. teraz koloru brązowawego a były zielonkawe....
[ Dodano: 2007-06-13, 18:44 ]
Cyprianek waży 5100 czyli w 8 tygodni przybrał 1700. A ogólnie po szczepieniu zadnych komplikacji.
Dagles, mój pediatra nie kazał podawa zadnej wody typu mineralne tylko przegotowana jak już daj znac jak wyniki
super waga :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
co do wody to tez zapytam moją pediatrę, ale na pewno nie mamy na rynku niczego dla niemowląt... więc podaję przegotowaną wodę...
nie ma jeszcze męża z wynikami... :ico_zly: jak zapomniał to ja mu dam bobu!!!!