więc przybrała 1200przez 5tygodni...chyba nie za dużo,
mi sie wydaje ze w sam raz! moja mama mowi ze dziecko powinno przybierac kolo 1kg na miesiąc
jestem w szoku :ico_szoking: moja Kinga spi juz 3h!!! moze w koncu uda sie jej wrocic do normy sprzed kolek... czyli jedzenie co 3-3,5h
plantex...jakoś mnie nie przekonuje...Hani to nic nie dawało.ale zobaczysz...W razie co, pamiętaj o tym co polecałam, na prawdę rewelacja!
no wiesz plantexa mozna podawac od kiedy dziecko ma 2 tygodnie a inne leki od 4 tygodnia, dlatego stosowalam plantexa, dzisiaj sie wybiore na spacerek z małą to wpadne do apteki po cos innego... moze infacol... jeszcze sama nie wiem...
na pewno dla siebie kupie herbatke z kopru wloskiego, zeby pic to Kinga dostanie troche jej z moim mleczkiem
no i jak tylko sie obudzi to bede podawac jej te witaminki (DEVIKAP, mialam zapisany VIGANTOL, ale pani w aptece powiedziala ze w hurtowni juz tego nie sprzedaja i dala mi zamiennik)
Chcialam was dziewczyny podpytac o te witaminki ktore podajecie dzieciom-czy one sa konieczne i czy podaje sie je tylk z przepisu lekarza czy na wlasna reke tez mozna?
najlepeij zapytaj sie pediatry czy masz podawac jej witaminki! bo ja oprocz tego ze mam jej podawac to mam brac swoje witaminki co bralamw ciazy
Kinga ma katar, daje jej sól i kupiłam ten aspiratorek ale to średnio działa, bo katarek nie chce się ściągać, chyba że ja coś źle robię co mozna jeszcze podać i zrobić żeby ulżyc takiemu malcowi, tak sie męczy przez ten zatkany nos??
W programie "mamo to ja" na tvn style pediatra mowil zeby kupic sol w aerozolu i przed odciagniecie spryskac nosek. wazne zeby nie byly to kropelki bo moga dostac sie do oskrzeli!
wy to normalnie super hiper matki a ja???
leze sobie w lozeczku patrze na tv wstawiłam pranko ale niczego innego mi sie nie chce
jak Kinga miala tydzien to tez nic nie robilam... wiec ciesz sie lenistwem poki mozesz!