[ Dodano: 2007-06-14, 15:34 ]
Wiesz chyba nie ma nic piękniejszego niż widok najbardziej kochanych osób :-D dzidzi i męża razem.
święta prawda :ico_oczko: do wtorku zdąże :-Dnauka nie zajac - nie ucieknie

:ico_smiechbig: -tekst mnie rozbroil,zdjecia super"no pewnie, jak będzie miała 8 lat dostanie okresu i będe musiał chłopów kijami poganiać"
mnie ten opis tez zasmucilGabi - nie podoba mi sie Twoj opis na gg.
ja mam to samo ze smoczkiem... i od poniedziałku po poworocie od dziadków odstawiamy smoka!!! rany co to bedzie :ico_placzek:Teraz niestety nie mogę już jej dopajać niczym bo jak z tydzień piła z butelki herbatkę(a bardzo lubi) to nagle jej sie cycuś sie odwidział i przez 2 tyg musiałam ściągać mleko do butelki i dawać bo inaczej nie chciała-a wierzcie takie ciągłe ściąganie to tragedia.Na szczęście teraz zawziełam sie i powiedziałam że skoro z cyca nie to wogóle nie dostanie :ico_nienie: no i wróciło do normy i od 3 dni znowu wprost z cycusia je i niestety butelka tylko wtedy gdy na egzaminach będe i ani razu więcej :ico_nienie:
i jeszcze pytanie do doświadczonych mam :-D Natalia od wczoraj podnosi nóżki do góry i jednocześnie główke do klatki tak jak by chciała już siąść :ico_szoking: strasznie sie boje że sobie krzywde zrobi :ico_olaboga: Ona coś wogóle wszystko robi szybciej :ico_noniewiem: jak powiedziałam mężowi że już ząbkuje jak miała 1,5 miesiąca to powiedział "no pewnie, jak będzie miała 8 lat dostanie okresu i będe musiał chłopów kijami poganiać" :ico_haha_01: :ico_haha_01:
powiedzcie kiedy dzieciaczkom zaczyna się za rączki pomagać siadać? bo na pewno jeszcze nie teraz?
wiem o czym mówisz :ico_placzek: ja jem juz duzo rzeczy ale miałam przez ta dietę depresję!!! oj jak ja ujezdzałam na męzu jakby on był winien!!! a jak coś jadł przy mnie to wróg numer jeden!!!! :ico_placzek:Dagles, Majka dziekuje za komplementy. Od piatku jestem na dietce:marchewka, ryz,ziemniaki.....juz nie moge na to patrzec
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość