17 cze 2007, 02:51
GOSIU to jaką ktoś dostaje ksywkę zależy od ilości wysłanych postów,a że pomogła to że napisano post który może służyć jako rada dla kogoś :ico_haha_02:
wiecie co zobaczcie która jest godz,a ja tu weszłam :ico_szoking: ja mam dziś nauczkę że facet jak dasz palec weźmie całą rękę,znacie moje zdanie na temat męskich wypadów, ale i ja myślę,że nie należy przeginać pewnych granic, raz na jakiś czas ok,ale u mnie zaczęło się to notorycznie powtarzać jak się okazuje :ico_zly: muszę się wygadać :ico_olaboga: zasnęłam dziś przed 22,a mój kończy pracę ok 11 bo wtedy zamyka restaurację,no ok,ale dzwonię gdzie jest a on że poszedł na piwo, nie chciało mi się z nim gadać więc wysłałam smsa że przegiął,kur...... co tydzień chyba też nie należy chodzić :ico_zly: szczególnie jak ma się kobietę w ciąży :ico_nienie: :ico_puknij: :ico_nerwusek: i on mówi że długo nie będzie,jak niedługo,no popatrzcie :ico_zly: dobra sobie myślę,zobaczymy,tyle że ja się przespałam i teraz nie mogę zasnąć, więc sobie poczekam, jak wróci w stanie to mu powiem co mnie boli,a ostatnio sobie zbiera i zbiera,cały czas przemilczeć się starałam, ale nie dziś przegiął,jak nie dziś to jutro, ale jestem tak nastawiona, że albo zdecyduje w tą albo wewtą, ja to wogóle tak dziwnie jakoś go odbieram ostatnio,że jakby miał mnie gdzieś :503: ,a to jego pierwsze dziecko więc też powinien mieć wzgląd na to,żebym się nie wkurzała, mały to wtedy wariuje w brzuszku,więc chociaż sobie tu pogadam żeby troszkę się uspokoić,przepraszam,ale nie mam do kogo :ico_placzek: no i zobaczcie chciałam dobrze,żeby nie mówił że ma babę jędzę, a teraz to i tak wyjdę na najgorszą :533: ale mam to gdzieś
do tego dochodzi to o czym MAMOZUZI pisałaś, że seks to normalnie w telewizji mogę pooglądać najwyżej, a kiedyś było odwrotnie, nie było by problemu,żebym nie miała ochoty ale ja ją mam ,wróciła :ico_oczko: i a tu nici, nie wiem co sie dzieje, ale o tym na razie nie będę rozmawiała bo najpierw tamto o czym wcześniej pisałam :ico_noniewiem:
to się narobilo :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-06-17, 03:22 ]
nie no jeszcze go nie ma :631: ja się kładę ale jutro wojna :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
teraz to albo nigdzie nie wyjdzie albo nie będzie miał do kogo wrócić :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: