Najserdeczniejsze zyczenia dla Cyprianka i Andrzejka z okazji skonczenia 2 miesiaca.
Kasik-pokaz mi jaka mate masz dla Wikusi, bo ja nie wiem o co WAM chodzi z ta mata edukacyjna i moj maly bedzie do tylu przez zawalata mame.Ja jade do Polski teraz w lipcu(od 15 do 4 sierpnia)Byc moze zahaczymy o polskie morze.I nie wiem, czy bede mogla we wrzesniu :ico_placzek: , ale bede sie starac.Kasik, ale jak bedziesz jechac autem do Polski, to wiesz, ze macie u nas nocleg "tranzytowy", wiec poznamy ze soba te nasze szczescia.
Asiula.ja tez chce kolysanke, bardzo prosze o emaila.
katrin1971@interia.pl
Iw Rybka-zycze, zeby wszystko bylo w porzadeczku z Andrzejkiem, niektore dzieci tak maja, ze ulewaja jakis czas a potem jest spokoj.
basik, -brawa dla dzielnego syneczka.Pieknie wygladacie cala rodzinka.Ty wysoka kobieta jestes :ico_brawa_01: i nie widac po Tobie, ze niedawno rodzilas.Jak to zrobilas?Ja wygladam niestety tak matronowato, nie wiem, czy uda mi sie to jeszcze zmienic :ico_wstydzioch:
Agi-na pewno przez antybiotyk Majeczka ma slabszy apetyt.Ciekawe czemu placze podczas podawania lekarstwa, moze nie smakuje, chociaz dla dzieci to oni slodza te zawiesiny i raczej dzieci lubia.Moze zadzwon do lekarza.I udanej walki z wysypka.Ja tez martwie sie o kari, bo miala pare dni temu taki opis na GG "a mialo byc tak pieknie.." Ostatnio chyba pisala, ze miala isc do tesciow, ktorzy z Ameryki przylecieli i od tamtej pory cisza.
Mordeczko-ale masz fajna pomocnice, a jeszcze niedawno ogladalismy takie zdjecia, jak Twoja mlodsza corka ubrana w ciuszki Kacpra lalke karmila.A tu juz lalki nie trzeba do ciuszkow.Pewnie Kacpi z tych pierwszych juz dawno wyrosl, bo taki duzy facet wyglada.Zdjecia rodzinki pierwsza klasa i Ty tez swietnie wygladasz.
Kolka-brawa za zdane egzaminy, 3 lipca zawiaze sobie i Antosiowi kciuki, zeby nie zapomniec trzymac.Wiadomo obrona stres, ale i tak sie obronisz-ja jeszcze nie slyszalam, zeby ktos sie nie obronil, to juz potem formalnosc.Choc jak ja sie bronilam i promotor podal mi pytania, to ja je tak napisalam na kartce,ze w aptece by tego nie odczytali.Tak ze stresu reka mi odmowila posluszenstwa.I jak siedzialam przygotowujac sie do odpowiedzi to nie moglam tego odszyfrowac :ico_haha_02:
I mloda jestes-co to jest 27 lat nawet z okladem. :ico_haha_02: