18 cze 2007, 23:27
ja nie mam supertajnej recepty na superpamięć ale spróbuję :-D
Joluś - don't worry, zdasz a to, że dwóch minut zabrakło... następnym razem nie zabraknie ;-) a Doda, life is brutal niestety :-/
Akna - Tomeczek taki biedniusi, uściskaj go, bo katar dla dorosłego wkurzający a co dopiero dla dzidzi...
Gosiu - pij kochana, bo to te zęby :-D i gratulacje mimo, że nie widać to pewnie to... :ico_brawa_01:
Sosenko - Zuzia cierpiąca i Ty kochanie ściskamy Was mocno i niezły z Ciebie "organajzer" :-D trza by się wybrac do tej Suchej :-P
Riterko - zdjęcia super, Jasiek super - a mąż nie!! nie chce Was zabrać?? w tygodniu jestem byśmy się spotkały w weekend wybywam...
Asiu, Elu - dla Was buziaki :-D Jasiowe spodnie są, nie oddam bez spotkania :-P
Chloe - fajne fotki z fajnego weekendu - czasem można podrzucić dzidziunię dziadkom - to tak by zatęsknić, nie Gosiu ;-)
Anetko - :588: i w ogóle ;-)
Anię K - to tylko na gg można :ico_noniewiem:
Kasiulka - co jest??
Kasiuli nie ma - Hania skończyła 8 m. ósmego i Kasia nawet się nie pokazała :ico_nienie:
Witaminko - do kafejki w takim razie !!! ;-)
Iwciu - buziole dla chłopców, :ico_sorki: z okazji 10 :ico_szoking: rocznicy, my z Bartkiem pierwszą obchodzić będziemy i nie mogę uwierzyć, ze z nim wytrzymałam heheh :-D :-D ;-) :-P
Reeni - moc buziaków dla Erniego :ico_tort: :ico_tort:
Elusi składałam już życzonka...
Mosob- buziak, bo pamiętam o Was :-)
hmm... kto jeszcze?? - jeny mam na końcu języka...
a nas nie było w dzień bo łaziłyśmy po Galerii Mokotów bo Bartek ma w pobliżu biuro i pojechał załatwić coś tam to się zabrałyśmy - oczywiście nic nie kupiłam, nażarłam się KFC :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2007-06-18, 23:29 ]
MK i Agatka - spotkacie się pierwszy raz w Suchej?? i super, ze jesteś, wszystko ok Martuś?? opisy na gg masz "ciekawe" - z mąłżem spokuś??
Jagulka - buziak dla Jagódki i jej słodkich oczętek !!!!
[ Dodano: 2007-06-19, 00:05 ]
no to dla JULCI!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
no i dla WIKUNI!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
9 miesięcy WOW :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
buziaczkuję i dobranoc :ico_spanko: :ico_spanko: