Hej dziewczyny!Cholera,ale sie napocolam,zeby zalogowac sie na tym nowym forum,wszystkie,ktore mowicie,ze pieknie wygladam,hahaha :-D dzieki i patrzmy sobie w oczeta nasze :ico_zdrowko:
Ja od początku dokarmiałam flachą, a właściwie to dokarmiałam cyckiem-miałam tak mało pokarmu, ze Mała nigdy się nie najadała. Ale po całkowitym zaniku pokarmu @ dostałam jakoś po 1,5. Nie bolał mnie brzuch ale za to lało się ze mnie jak z kranu. Nie nadążałam ze zmianą podpasek
Rosa, Twoja córeczka ma najpiękniejsze imię na świecie. Tez tak chciałam nazwać swoją małą, ale mój mąż się nie zgodził :ico_placzek:
ja Zuzę karmiłam 14 miesięcy i zaraz po odstawieniu dostałam czyli 14 miesięcy po porodzie.Gabi karmię jeszcze ale mało ,normalnie ją karmiłam 7 miesięcy a po 6 od porodu dostałam @
ja karmilam Makla w dzien piersia a w nocy butelka i po 3,5 miesiaca od porodu,dostalam @
ginekolog powiedzial,ze to dlatego,ze mialam dlugie przerwy w karmieniu i hormony zaczely wspomagac owulacje,co zakonczylo sie okresem,a nastepny dostalam rowno po 28 dniach
Po Emilce dostałam jakieś dwa miesiące po odstawieniu od piersi czyli równo rok po porodzie a przy Wiktorze właśnie teraz mam okres i co bardzo dziwne - karmię go piersią, dokarmiam po podaniu piersi i biorę tabletki jednofazowe gdzie nie powinno być okresu a już na pewno nie w środku opakowania.