Ja myślę, że warto kupić te zabawki z Fisher Price'a. Znaczy się kupić jedną zamiast kilku tanich, które za chwilę się zepsują. W sumie to cenowo wyjdzie w końcu na to samo. Przeważnie zabawki zwykłych firm są dopiero od 3 lat, i tylko w tych cenach znajdziemy coś dla naszych dzieciaczków. Ja mam mało miejsca i wolę, żeby Hubert miał mniej zabawek, ale takich które się nie zepsują i są dobrej jakości. Duzo osób sprzedaje tez na allegro uzywane zabawki, które praktycznie wcale nie są zniszczone i można je kupić conajmniej o połowę taniej.
Hubert dostał od mojego brata i moich rodziców taką rybkę na Mikołaja:
http://www.allegro.pl/item205943294_fis ... _nowa.html
Ale jeszcze się nią nie bawi, mimo, że jest od 6 m-ca. Może dlatego, że jeszcze nie siedzi, a na leżąco trudno bawić się takimi zabawkami :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-06-19, 22:00 ]
Łaaaał Aniu, ale się Tobie z wózeczkiem udało. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba dałaś za niego 400 zł? Czy coś pomieszałam? Jeżeli tak to zrobiłaś interes życia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A kolor zielony jest śliczny :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mosob, a wiesz, że w Hippie tzeba było wysłać te kody do 15.04? Przynajmniej w mojej książeczce tak pisało :ico_noniewiem: No i wg tego to już powinnaś dostać te kosmetyki... A kiedy wysłałaś ten list, bo ja kocyk i poduszeczkę mam od około 2 tygodni. A wysłałam list 13.04 chyba :ico_noniewiem: Ale namotałam :ico_olaboga: