Ale teraz ściągam i daję jej butelką...nie nałyka się tak...
hej zborra
a ja slyszalam wrecz przeciwnie, ze z butelką są wieksze problemy i z kolkami i z lykaniem powietrza. Ale nie znam sie
Szkoda ze tak mala ulewa. Chyba jeszcze nie ma dobrze wyksztalconego zoladka czy przelyku. Ja na szczescie nie mialam takich problemow w nocy kladlam na brzuszek i sam odbijal albo i nie ale ulewania nie bylo.
Co do wieku 3 miesiecy to Tomek byl taki grzeczniutki, a jak skonczyl 3 miesiace to sie zaczal taki urwis z niego. Myslalam ze niedobry po ząbkach ale nie. Zęby mu wyszly 8 miesicy pozniej a charakterek dalej zostal. Zycze jednak szybkiego przejscia przez te ulewania.
pontoniczek no to rzeczywiscie taka praca by nie sluzyla dzidzi. Fajnie ze lekarka nie robi z tym problemow.
Ewcik ja rodzilam 20 pazdziernika wiec o zadnych zwolnieniach z egzaminu nie bylo mowy bo po prostu ich nie bylo. W czerwcu brzuch mialam maly jeszcze wiec nikt nie wiedzial ze jestem w ciazy wiec tez zadnych ulg nie mialam z tego powodu. Jedynie na sesji lutowej jak Tomek mial 4 miesiace to strasznie sie zle czulam i nie chodzilam na jedne zajecia to mi facet zaliczyl.