hej, błąd wczoraj wyskakiwał iż post został wysłany i dwóch takich samych nie mogę... a jednak :-D :-D :-D
Wracajcie do zdrowia laski bo wyjazdy przed Wami - Asiu, Bartek pytał czy zaraził Cię, więc zapytałam go czy był chory :-D on, no przecież byłem u lekarza - tak był i szałwię dostał hihi chorowitek jeden :ico_haha_01: :ico_haha_01: hipochondryk jak nic ;-)
czytałam ratami, zapomniałam wiele :-/
wczoraj Bartek odkrył powódź w samochodzie pod wycieraczkami od strony pasażerow, ale pod tapicerką chlupało, reszta sucha, zgłosił to dziś w preacy ale termin u blacharza 2.07.07 - nieźle - powiedział, że jak do tego czasu auto zgnije to on bulić nie będzie O!! a nowiuski samochód amerykancki ;-) nieważne, dziś leci, jutro wraca - jesteśmy same :ico_placzek: a w sobotę na tydzień znikam do gołdy no to mnie nie będzie - nie wiem jak net ale wątpię...
buziak dla Kornelloo - :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
dla każdej :-)
dla Margo buziak - 1000 zł za karetkę?? MK - za prąd zrzutę trza zrobić chyba...
fajnie macie z tym spotkaniem :-)
a widok rzeczywiście zapomniałam napisać mamy z latryny taki - bo toalety u nas nie uświadczysz ;-) teście nie pozwalają :-P
[ Dodano: 2007-06-21, 14:05 ]
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,89 ... omosc.html
eeehhh ręce opadają...
gdzie Wy?? pakujecie już się?? Lilcia poszła na drzemkę :-D a ja mam chwilkię ;-)