21 cze 2007, 22:13
No właśnie Madziu chciałam ytać czy Twoja teściówka się nie odmieniła?? :ico_noniewiem:
Jeju.. ja moze się powtórzę, ale nadal nie mogę uwierzyć ze macie dzieciaczki... inne suwaczki echhh inne tematy :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
Madziorka gratuluję zakupów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i tych dla dzidzi i tych dla siebie :ico_oczko: my dla Poziomeczki nie mamy tylko wanienki i zawieszki nad łózeczkiem (na to drugie liczę ze ktoś jednak sprezentuje :ico_wstydzioch: :-D )
Beatko, Ty dopiero teraz masz zdejmowane szwy? Jakas nieuświadomiona byłam, ze to tak długo trwa... Zaś co do ilości godzin między skurczami i porodem, to współczuję Ci bardzo, musiało to trwac wieczność. Teraz nasza Asiula się męczy bidula, a przedtym jeszcze Dominika :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Mnie ostatnio mania sprzątania ogarneła..moze to ten ...no właśnie jak to się nazywa... hmmm zapomniałam.. w kazdym razie coś tam z gniazdem :-D :-D :-D o ile pamiętam Kamilka tez intensywnie sprzątała tuz przed porodem :ico_oczko: jezeli tak, to te 5 dni mi wystarczą :-D bo poruszam się z gracją słonia i nie wychodzi mi za szybko całe to sprzątanie, bo samo duzo rzeczy robię na kolanach zeby się nie schylać (uch ta zgaga :ico_zly: :ico_zly: ) a juz póki podniose się z tych kolan, to tez trochę czasu mija :ico_smiechbig:
[ Dodano: 2007-06-21, 22:15 ]
Kamilko..no to teraz mnie zazyłaś... Ty wogóle byłaś w ciązy??????????????????? Wyglądasz rewelacyjnie!!!!!!!! A oze to Twoja siostra bliźniaczka na rtych zdjęciach?? Brawo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Tomciu.. ach ten Twój Tomciu jaki słodki Krasnalek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: te jego oczyska :-D :-D :-D Udał Wam się synaek nie ma co :-D :-D :-D :-D :-D