22 cze 2007, 12:31
kasia735, -ja Ci nic nie pomoge bo karmie tylko cycusiem, ale moja siostra dawala synkowi zwyczajne polskie Bebiko i pieknie przybieral na wadze.Ale tak jak pisza dziewczyny, nie ma sie co przejmowac, kazde dziecko rozwija sie indywidualnie i w swoim tempie.Przeciez nie mozna na sile jak gesi karmic.Widocznie na razie tyle potrzebuje.
Rybko-bedziesz mieszkac w Koszalinie, czyli i tak znowu drastycznie sie od morza nie oddalisz-tylko od Sopotu.A co wlasne cztery katy to wlasne.
Ja mam kolezanke obok w klatce, ktora rodzi w sierpniu, ale nie wiem, czy bedziemy chodzic razem na spacery, bo jak dotad nie zadzwonila jak sie czuje po porodzie i nie przyszla odwiedzic do domu Antosia.A jak jeszcze obie bylysmy w ciazy to ja dzwonilam po nia na spacery, na kawke itd itd, to boli jak ktos okazuje taka obojetnosc
delicja, okres chyba nie musi byc od razu jak sie przestaje karmic, to chyba trwa jeszcze jakis czas. :ico_noniewiem:
Caro-w przyszlym roku bedziesz mogla umawiac sie z Rybka na spacery :ico_brawa_01: