Mama_Kingi to ci malutki lobuz z twojej Kinguni ale przejdzie jej ona jest teraz na etapie takim odkrywczym i wszystko jest ciekawe i czemu ma lezec w szafkach jak Kinga moze to wyrzucic z szafek cos mi przypomina Kinga mojego malego lobuza Nicole :ico_brawa_01: :-D
Aginka wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Kacperka taki madry i super chlopczyk i dostal tyle ksiazek fajowo A jesli chodzi o wirualne zarazenie to mysle ze to nie to.. To te zeby mecza tak Malwinke i dlatego jest taka mam nadzieje ze jej przejdzie trzymam kciuki za Malwinke a z tym basenem to tez super pomysl tylko wladsnie dzieci nie wszystko umia zrozumiec :ico_oczko: Ale Kapik w koncu zrozumie :ico_oczko:
Diem to sie fajnie masz maz ci robie mile niespodzianki zabiera malego a ty masz maly luksus dla siebie moj maz tylko raz tak zrobil wzial mala i poszli na spacer a ja mialam tez taki maly luksusik takie cos tez jest czasem potrzebne :ico_brawa_01:
Moze moj maz bedzie czesciej wpadal na takie pomysly kto wie.. :ico_oczko:
A moja Nicole to jest juz w pelni sil.. malo spala dzisiaj bo 2 razy po 1,5 godzinki czyli w calosci 3 godziny i non stop cos robi.. :ico_szoking: Jak nie chodzik to za raczke chodzi albo na podlodze ja posiade to sie troche zabawi sama zabawkami ale niedlugo i znowu jest w akcji.. przewaznie chce na raczki.. ale jest coraz ciezejsza i niemam sily ja juz nosic.. :ico_nienie: :ico_wstydzioch: No ale male dziecko nie wszystko umie zrozumiec :ico_noniewiem: Ok ja uciekam na moj film zajrze jeszcze przed zasnieciem jak mala uspie ale to tak pozniej bo narazie na spiaca nie wyglada :ico_nienie: Moj maly slodki lobuzek aha a my z mezem malej na roczek kupimy takie ladne rozowe autko potem wam wkleje linka prawdopodobnie kupimy to autko bo fajowo wyglada takie rozowiutkie narazie myslimy nad tym caly czas hehe :ico_oczko: Ok ja spadam do potem papa
[ Dodano: 2007-06-22, 19:06 ]
Iza tak masz racje ja tez bym nie poszla na taki wieczor panienski ze striptizem jakos mnie nie pociaga patrzenie na innego faceta tak intymnie .. :ico_oczko: I jeszcze sie trzeba zlozyc na to zeby sie rozebral hehe bez przesady.. na swojego faceta niech sobie popatrza a nie.. :ico_olaboga: Wiadomo w pewnien sposob dla niektorych to kobiet to forma rozrywki ale nie dla mnie.. :ico_brawa_01: Zycze ci takze milej zabawy na weselu ladnie sie wybaw i potem poprosimy o foteczki Wszystkiego Najjj :ico_oczko: