23 cze 2007, 22:15
Witanko!
Karolas Brawo! Fajnie, że udało Ci się wyrwać Kminka! Napisałam do Bluszczyka, zobaczymy czy się odezwie!
Kminek Fajnie, że się odezwałaś! Cieszę się!
HaRe :ico_brawa_01: No to gratulacje! Tak dalej! Ja dzięki namowie i dopingowi Izy "udobruchałam" mojego małego łobuziaka i teraz też ładnie zasypia w łóżeczku!
Magdzinka Pewnie, że będziemy trzymać kciuki za Leneczkę i jej mamę Madzię22 bo to świetne dziewuszki i dają sobie na pewno radę! Trzymajcie się kochane!
Iwona Twój synek rośnie jak na drożdżach!
Popstrykałam super fotki na cyfrówce małemu, Tomkowi i sobie! Tyle tylko, że brat przesłał, je z aparatu na swój komp a ma wirusa ale mam nadzieje, że uda się je odzyskać i zaraz je powklejam, bo te co mam teraz to są fatalnej jakości bo z komórki! Ale grunt, że są wogóle!
[ Dodano: 2007-06-23, 22:20 ]
PS. Ma może któraś program do zmniejszania zdjęć albo stronę internetową?
[ Dodano: 2007-06-23, 23:32 ]
Czytam kolejna turę „starego forum” i teraz jestem na etapie poznawania płci na USG ! Czytam właśnie jak Karolas wróciła od gin i na 85 % potwierdzone zostało, że dzidziuś to będzie dziewczynka! Hihih … A tak szczerze powiedziawszy to chyba tylko ja jedna nie znałam płci dziecka, prawda? I chyba jednak mam dobrą intuicje i wyczucie, bo od początku pamiętam, że wiedziałam, że w brzuszku będzie chłopczyk!
[ Dodano: 2007-06-23, 23:35 ]
Cytuję tekst Karolasa do Mirell: "no nareszcie jestes! G R A T U L A C J E ! :), NO TO SIE PEWNIE USPOKOIłAS CO? A JAK CI LEKARZ MóWIł O TYCH NARZąDACH PłCIOWYCH U CHłOPCA TO JAKBY TO MIAłO NIBY WYGLąDAC? BO PISAłAM WCZESNIEJ ZE U NAS TEZ DZIEWCZYNKA ALE JA TO TAKI NIEDOWIAREK JESTEM OPISZ SZYBKO JAKA JEST RóZNICA I CZY KONKRETNA BO MNIE TYLKO NURTUJE CZY OBY SOBIE NOZKAMI NIE PRZYGNIOTłA JąDEREK A TAK TEZ WIDZIAłAM DWIE KRESECZKI I SZPARKE NA SRODKU:) "
Gdzieś był jeszcze fajniejszy jak Karolas wróciła od ginekologa i jej powiedział, że to dziewczynka, ale nie mogę go znaleść, jak znajdę to wkleje bo jest naprawdę bombowy! :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-06-23, 23:38 ]
Ale się rozpisałam ! Ale ide już spać bo już RANYYY !!!! 23:37 :ico_olaboga: :ico_puknij: Masakra! Ale się zasiedziałam!