24 cze 2007, 21:27
no Gosia ależ posta wyje*ała :-D
Gosi kochanie już przecież ustaliłyśmy, że następnym razem 0,7 kupujemy, prawda :ico_olaboga:
Ja tam jestem ciekawa jak Major wystąpił na tych wybiegach po takiej wyżerce :-D
no to ja napiszę tyle, Sosna jest zabójcza, ten jej sexowny głos, wiecie co jest dokładnie taka jak sobie ją wyobrażałam, Zuzia jest rewelacyjna z tą bababababaaaa lalalaaaa i nie nie nie i do tego kręci główką super, Wojtek napisałbym, że mi się spodobał, ale nie wiem czy mogę :ico_oczko: , świetnie do siebie pasujecie :ico_brawa_01:
Mosob jest istnym żywiołem, chyba nam dzieci podmienili :ico_oczko: wszędzie jej pełno, ciągle uchcachana, szczególnie o 2 nad ranem po flaszce winka :-D , Oleńka śliczniutka, ma dołeczek powalający, długie włoski i jest taaaaaka grzeczna, Czaruś normalnie mnie powalił, ile on się na odpoczywał aktywnie, no szok, rower, basen i został z Olcią w pokoju, jak mamusie imprezowały, choć ja podejrzewam spisek balkonowy Czarek - Krzyś :-D
Gosia istny huragan, normalnie mnie upiła :-D a jak fajnie goda, normalnie super babka, uśmiałam się z nią za wszystkie czasy, Julcia jest śliczna, i ciężka :ico_wstydzioch: w porównaniu do Jaśka to czuć różnicę, ale widać, że jest najstarsza, świetnie się bawiła i nic się nie bała dzieci, i fajnie robi indianina, Adaś jest normalnie powalający, piroman jeden, żeby nam talerzyki zjarać no ja nie wiem :ico_nienie:
no i Jagula, jest przecudowna. taka ciepła, pogodna, opanowana, zawsze uśmiechnięta, Jagoda jest strasznie pogodna, ciągle się śmiała, i wiecie co Ona chyba zaczepiała mi Jaśka, normalnie przy obiedzie go rozbierała, ściągnęła mu skarpetkę :-D Edi mnie powalił tym górolskim zaciąganiem i czymś jeszcze ale nie powiem :ico_wstydzioch: lubię takie poczucie humoru :ico_oczko:
to jest najdłuższy post w moim życiu
cdn :-D