Witajcie!
Dziś mam małego stresa od samego rana, oczywiscie związanego z egzaminem, ale mysle, ze jakoś to będzie!
Mała jak zwykle od 6 pobudka, dziś tatuś przejał inicjatywe, jak mu powiedziałam, ze mógłby w koncu choć raz wstać i się nia zajac i mi dał choć z godz sie jeszcze zdrzemnać- nie narzekał, wstał, nakarmił, potrzymał do odbicia i zajał sie nią, ale jak tylko otworzyłam oczy wzięłam ją do nas do łózka i troche poleniuchowaliśmy razem. To niesamowite jak dziecko czuje obecnosć mamusi, od razu uśmiech na twarzy :-) a mi chciałoby sie płakać ze szczęścia, że mam taką kruszynkę, moją-ukochaną!
Doris córcia twoja to wykapana mamusia :-) obudziła sie na pewno dlatego że chciała wiedzic co sie z nia dzieje, moja Milenka ani nie drgnęła, wszysto chyba jej było obojetne :ico_noniewiem: :ico_oczko:
Ale torcik mieliście zajefajny :ico_brawa_01:
Co do rady, ze powinnam gdzieś wyjsć, odpocząć, to fakt!!W pełni popieram!Ale ja czesto gdzies wychodze, ale zazwyczaj z A., a ostatnio on mi zaczyna grać na nerwach.
Dziś pogadam w szkole ze swoimi znajomymi, to sie troche odchamie! :-D
A mam jeszcze pytanko, czy jak dziecko sie pręży, wygina, przeciaga to dobrze? Akurat chodzi mi o konkretna sytuację, bo moja Milenka za każdym razem jak zje i ja kładę czy to do łóżeczka czy wózka zaczyna sie prężyć itp albo w nocy jak już śpi to też czesto tak robi i wydaje takie dziwne odgłosy, i nie wiem czy powinnam sie martwic czy to normalne u takich małych dzeciaczków?? :ico_noniewiem:
Pozdrawiam, jak mała zaśnie wieczorem to moze uda mi się jeszcze raz zajrzeć, teraz idę powtórzyć te zesmolone podatki :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-06-25, 10:41 ]
powiedzcie mi jeszcze gdzie mam wejsc, co zrobić zeby powklejać jakieś zdjecia??chetnie pochwaliłabym sie moja pociechą!!