25 cze 2007, 12:03
:ico_respekt: :ico_respekt: :ico_respekt: dziękujemy :-D
Maggie ale fajne masz zdjęcia w podpisie :ico_brawa_01: jak to zrobiłaś że latają te serduszka???
Matikasia Twój synek to duuży chłopak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
matikasia tak pracuje za granicą, w tej chwili w Austrii,a ja cały dzień i noc z małym,nie jest tak źle choć czasem mam juz dość
a Twój mąż wojskowy??? mój kiedys pracował w wojsku jako nadterminowy ale się zwolnił jak dostał paszport niem. i odtąd jeździ do pracy za granicę
D pojechał dzis o północy a KAcper jak wstał rano to patrzył w drzwi i wołał tata tata i tak chyba z 20 razy :ico_placzek: biedulek teskni za nim,zobaczył że nie ma go to zaczął kiwać głowa nie nie i machać pa pa w kierunku drzwi,a potem odwrócił isę do mnie i też tata a ja mówie ze tata pojechał do pracy a on łzy w oczach i płakać mu isę chciało,serce sie kraja jak człowiek to widzi,a mały coraz starszy to będzie jeszcze gorzej :ico_placzek:
mam nadzieje,że znajde prace wkrótce i wtedy małż też tu poszuka i będziemy razem w końcu,mały bedzie miał oboje przy sobie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: