Dzien doberek! Wlasnie zwloklam sie z lozeczka, ale tak dobrze sie mi spalo, ze nie chcialo sie mi wczesniej wstawac... Ja jednak nastepnym razem musze sie zapytac doktorka czy aby ze mna wszystko w porzadku ze tyle spie. Szkoda tylko ze nie da sie wyspac na zapas, tak ze jak pojawi sie Dzidzia to zebym mogla nie przesypiac calych nocy :-D
Mamo Zuzi gratuluje udanych zakupow! Ja w koncu tez sie musze wybrac, bo ostatnio jak bylam w centrum po wizycie u lekarza to widzialam tyle fajnych promocji a portfel swiecil pustkami... No coz u mnie tak zawsze, jak jest cos ciekawego to nie mam kasiorki, a jak nastawiona jestem zeby cos kupic to akurat nic nie mozna znalezc. A co do wodeczki, to ja strasznie nie lubie, mam tak slaba glowe ze jestem bardzo szybko pijana a potem kac mnie meczy przez 2 dni. Tak wiec z alkoholi to winko albo jakis likierek. Teraz wogole mi nie brakuje drineczkow, dla mnie procentowe napoje mogly by wogole nie istniec. A na obiadek to jeszcze nie wiem co bedzie, jakos weny dzis nie mam...
boje sie że pozapominam czegoś kupić.
oj ja mam tak samo, i chyba jest to nieuniknione, na szczescie po urodzeniu Dzidzi chyba sklepow nie zamkna, wiec...
Kicia ustna poprawka sie nie przejmuj, na pewno dasz sobie rade, a wrednymi tekstami durnowatych facetow po prostu sie nie przejmuj.
[ Dodano: 2007-06-25, 12:21 ]
Kicia o rety ale mi wyszlo maslo maslane, nie przejmuj sie i nie przejmuj :-D :-D :-D