Witajcie
Ja na chwilke wpadlam bo mam dzisiaj troche roboty :ico_oczko:
Na poczatek dziekuje wam za gratulacje to takie slodkie,ja tez mam gleboka nadzieje i wierze ze wszystko sie uda i szczesliwie bedzie i bede miala malutka dzidzie ja sama nie wierze w to jeszcze ale ciesze sie niemozliwie i nigdy nie myslalam ze to tak szybko bedzie ale jest i jest OK :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Moja Nicole sobie spi bylysmy na malym spacerku na poczcie i teraz zasnela a ja mam czas cos porobic :ico_brawa_01:
Maggie fajnie to wiesz ze masz w domku takiego malego mezczyzne jak sie juz za majsterkowanie bierze :ico_oczko: i w pilke sobie pogra super.. Wielkie :ico_brawa_01: dla Antosia :ico_oczko: :ico_brawa_01:
Iza dokladnie mysle jak Mama_Kingi najpierw Matus dawal ci popalic a teraz prosze jaki grzeczny chlopczyk przeszlo mu z czasem troche urosl i jest madrzejszy i ciesze sie ze taki grzeczny i przytulanka hehe moja Nicole to tez taki maly pieszczoszek ale tylko ze mna sie przytula co jest ciekawe hehe z mezem sie tylko bawi a ze mna przytula :ico_oczko:
Mama_Kingi wiem cos o tym jak kiedys na walentynki poszlismy sobie z mezem na kolacje to mala Nicole zostala z moja tesciowa i bawila sie z nia i wszystko ok bylo ale potem mala chciala spac i odrazu krzyk i placz przez prawie godzine bo zawsze ja usypialam mala i Nicole wiedziala ze to nie jest mama.. Takze moja Nicole tez jest ze mna bardzo zwiazana jak juz mowilam wczesniej ja nawet jak moj maz jest ide do ubikacji a moja coreczka tate za raczke i pedzi po calym domu mamy szukac az w koncu znalazla w ubikacji.. :ico_oczko: Takze ja mam podobnie jak ty.. tylko mam nadzieje ze sie to w jakis sposob zmieni jak Nicole bedzie miala za niedlugo :ico_oczko: rodzenstwo.. no ale zobaczymy jak bedzie :ico_brawa_01:
A u nas pogoda dzisiaj tez nie za bardzo.... :ico_noniewiem: Wieje strasznie wiatr.. no ale dobrze ze nie pada.. padalo dzisiaj w nocy znowu.. a teraz jest jakos brzydko i wietrznie.. no nic ja uciekam ciesze sie ze was mam ze tworzymy to super forum i ze zawsze mozna sie wygadac dzieki wam Buziaczki wielkie i milego dzionka ja ide wlasnie sprzatac.. :ico_duzepranko: :ico_odkurzanie: :ico_pranko: takze mam troche zajecia ale jak skoncze to zajrze do was napewno a wiec papatki do pozniej paa
[ Dodano: 2007-06-27, 10:30 ]
Aha pochwale sie jeszcze jak wczoraj moj maly slodzik kochany Nicole zrobila sama swoje kroczki za bardzo nie widac ale nie trzymala sie niczego tylko normalnie poszla sobie sama.. :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_oczko: :-D :ico_brawa_01: popatrzcie same: