26 cze 2007, 22:18
Hej, hej, hej :-D
Wpadam wieczorkiem, bo w dzień czasu nie miałam. Kochane jestescie............... :ico_buziaczki_big: Człowiek ma focha a Wy od razu pocieszacie..... Rraaaaany gdzie ja znajdę lepsze psiapsiółki ;-) :ico_buziaczki_big:
Asiu, kurczę dobrze że z Wiki to fałszywy alarm :ico_olaboga: A co do "mama" to u mnie też nic :ico_noniewiem: A co do drugiego dziecka to może świetny pomysł ;-) ? Eeeee, żartowałam. Musicie obydwoje tego chcieć :ico_haha_02: My chcemy, tylko narazie nie tęsknię za ciążą i porodem. A następnym razem napewno będzie ciężej, bo przecież nie będzie tego słodkiego lenistwa co poprzednio :( Będziemy miały przecież kochanych szkrabów, przy których nie będzie odpoczynku :ico_noniewiem:
Eluś a jaka to pasta dla ząbkujących dzieci? Bo ja takiej nie widziałam, w sumie się nie interesowałam. Ale pisz gdzie to dziadostwo kupiłaś :ico_haha_01: Jakoś sobie nie wyobrażam, żeby mi Hubi pozwolił na takie przyjemności jak mycie zębów :ico_haha_01: A mój brat maruda w październiku skończy już 30 lat. Ale, mimo, że maruda to bardzo szczery i jednak kochany..... :-)
Mosob to ja koło Ciebie usiądę, tylko nie bij :-D :552:
Gosiu hehehehe :-D , oj Kasia Tobie za tego Kondzia da :-D :ico_nienie: :511: :619: Strasznie się cieszę, że z Julką ok :ico_brawa_01:
Iwciu Hubcio siebie nie gryzie. Niestety znalazł sobie inny obiekt.........MNIE!!!!!!! Już wolę żeby siebie gryzł :-D
Riterko :ico_smiechbig: poprostu poszczałam się ze zdjęcia Jasia :-D Hehehehe, faktycznie wyrodna matka przed kompem... :-D :-D :-D
Hehehehe, nadrobiłam, nadrobiłam :-D :-D :-D A teraz ide do mojego męża. Paaaaa :ico_spanko: