Iza@, naprawdę nie przejmuj się na pewno Mirelka zacznie się przekręcać jak jej się zachce. Ale ona jest śliczna :ico_brawa_01: nie mogę się napatrzeć na jej fotkę.
Joasia dopiero gdzieś tak od tygodnia nauczyła się przekręcać z plecków na brzuszek, a z brzucha na plecki to już dużo wcześniej ale mimo, ze umie to prawie wcale tego nie robi - to taki mały leniuszek z niej
Kelly witaj wśród lutówek :-) ja co prawda urodziłam Joasię 26 stycznia ale termin miałam na 4 lutego i w ciąży pisałam tu na tt z lutówkami i teraz już tak zostałam i jeszcze z lutówek
Kingas urodziła w styczniu.
Kostunia nareszcie piszesz na forum :ico_brawa_01: i nareszcie wkleiłaś fotki Tymka - super
Joasia na szczęście zostaje z tatą a nie z tesciową, ja prawdopodobnie będę pracować w godzinach od13 do 19 więc mój mężuś będzie miał trochę czasu od rana do 12.30 na swoją pracę, potem wieczorem jak ja wrócę a nawet w weekendy jak będzie miałdużo zleceń... no a teściowa na pewno też się przyda w jakichś awaryjnych sytuacjach :-D
Karolas wiesz ja ostatnio coś czytałam , ze takie ulewanie to może być nie tylko refluks ale też jakaś alergia pokarmowa, mam nadzieję, ze nic z tych rzezcy ale jeśli wy z mężem jesteście alergikami tomoże pod tym kątem spytać pediatrę.
A kaszkę to dlaczego nie możesz też sobie kupić tego sinlaca? - to jest naprawdę dobre i właśnie na początek dla dzieci najlepsze bo nie powoduje alergii, w Auchan kosztuje ok 18 zł.
Co do tej torby-lodówki to kupiłam w Rossmanie z 15 zł - wkłada się do niej takie zamrożone wkłady i już wypróbowałam , że ładnie trzyma zimno przez 8 godzin na pewno - dłużej nie sprawdzałam
wklejam ci fotki tej torby - nie jest ona taka duża na jaką wygląda więc do pracy będęmogła ją spokojnie zabierać

Shot with
Canon PowerShot A520 at 2007-06-27
[ Dodano: 2007-06-27, 11:17 ]

Shot with
Canon PowerShot A520 at 2007-06-27