27 cze 2007, 10:43
Martuniu trzymaj się , i nie daj paskunym choróbskom :ico_chory: , trzymamy za Ciebie kciuki, Adam dzięki za informacje.
kasia3 zdjęcie było robione w dolinie kościeliskiej jak wyskoczyliśmy na weekend miesiąc temu, niestety aktualniejszego zdjęcia brzuchola nie mam, bo mi mąż aparat ciągle do pracy zabira, jest mu potrzebny jak jeździ na reklamacje.
wisienko 2 lata mamy nie widziałaś? podziwiam, ja to tęsknie jak się miesiąc nie zobaczymy bo telefon to nie to samo, ale może dlatego że jestem jedynaczką :-D
kasia 1983 to ty masz odwazny termin na obronę, podziwiam, bo z moich obliczeń to będziesz już wtedy mamą i ty kobieto dasz rade się skupić? Jesteś moim guru ;-)
Ja zauważyla, że jak miałam egzaminy z brzuchem w tej sesji ustne to mnie lepiej traktowali, a przynajmniej milej, ale niestety to były tylko dwa. A wczoraj myślałam,że umre na sali bo było nas z 100osób i zero klimy i wentylacji, ale sie spociłam..... :ico_zly:
Dzisiaj od rana sprzątam, nie wiem czy u was jest tak samo ale u mnie codziennie jest kupa kurzu, a ja go nieznosze, więc codziennie musze odkurzac meble, to pewnie dlatego że mamy remont na korytarzu i kota który lubi wyłazić, otwarte drzwi plus remont równa się kupa kurzu :ico_zly:
Pościel dla dzidzi była nadal jakas taka twarda więc dzisiaj wyprałam ją jeszcze raz , tym razem w mleczku Lovella dla niemowląt, bo mi koleżanka poleciała i powiem, ze nie dość że wszystko ma jakiś lekki zapach ( bo jelp to wogóle nie pachniał) to jeszcze wydaje się bardziej miękkie, ale pewnie przepiore tą pościel i przeprasuje jeszcze ze 3 razy :ico_duzepranko: :ico_prasowanko: żeby mięciutka była.
Wczoraj byli u nas znajomi zapraszac nas na wesele 04.08- czyli tydzień przed moim terminem :ico_szoking: i wpadłam w szok jak mi powiedzieli, ze na weselu będzie 250 osób, na moim było 80, a wydawało mi się okromniaste :ico_olaboga:
Ale sie rozpisałam.... :-D