30 cze 2007, 22:46
hej hej :-D
no wreszcie.... :ico_zly: ........tt jakos dziala... :ico_szoking:
juz myslalam, ze wszystkie sie rozdwajaja i serwer padl z nadmiaru skurczy heheheh :ico_brawa_01:
u nas spokoj na maxa, :ico_szoking: , totalnie nic sie nie dzieje porodowego :ico_szoking:
wczoraj zaczelam delikatne wywolywanko hehe :ico_oczko: anansy,curry,winko i sex... i co?? nic..hihi :ico_szoking:
ale fajnie bylo :ico_oczko:
wlasnie wrocilismy z zakupkow.. w ikei bylismy.. hihi i jeszcze w mamas and papas kupilam sliczna bluzeczke i zabawke na wozek.. :-D wyprzedaze sie zaczely wiec niech juz moj maluch wylazi, bo nam wszystko wykupia :ico_placzek: hihi :-D
a swoja droga cwaniaczek wiedzial kiedy przyjsc na swiat.. wprost na poczatek letnich wyprzedazy... :ico_brawa_01: i mamusia sie cieszy!!!!.. :ico_brawa_01:
julie juniorek slodziutki :ico_brawa_01: hihi trzymam kciuki za "samotna" mamcie hihi :ico_brawa_01:
lucy oliwerek taki sliczny i super w szlafroczku wyglada!!!
i nie smuc sie mala.. masz teraz t.. napewno dasz sobie rade,,,,
alinka... to jeszcze maluch posiedzi u mamusi. :ico_szoking: . ale wiesz lekarze tez moga sie mylic. :ico_oczko: . moze zlapie cie z zaskoczenia... hihi :-D
ja czuje, ze tez jeszzce troche z brzuszkiem pochodze... :ico_oczko: za dobrze sie czuje. :-D . i zaden czop mi nie wyszedl. :ico_szoking: . totalnie nic!!!!!!!!!!! :ico_szoking:
ciekawe jak tam asiulka???? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-06-30, 22:53 ]
dziewczyny ja tez wczoraj plakalam.. :ico_puknij: adam mnie pyta co sie dzieje, a ja nie potrafilam mu odpowiedziec hehe kapalam sie i ryczalam jak jakas glupia :ico_puknij: :ico_puknij: i od wczoraj jestem troche mniej znosna... :ico_olaboga: czepiam sie i gledze... hihi :ico_puknij: