01 lip 2007, 19:00
ASIULKA GRATULACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NARESZCIE :ico_brawa_01: :ico_braw
a_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jasnie pani ,madzia i frydza sliczne bobaski :ico_brawa_01: i lozeczko dla malej Wikusi :ico_brawa_01: slodki kolorek,ja lubie rozowy :ico_wstydzioch: moj t nie cierpi he he i zawsze sie spieramy hi hi a jak moja mama przyleciala to doznal szoku,bo miala kurtke ,bluzke i nawet buty rozowe :ico_szoking: he he stwierdzil,ze to rodzinne i caly pobyt wybijal nam roz z glowy :ico_haha_01:
moja mama pojechala i T zmieniony nie do poznania :ico_szoking: wstaje sam w nocy ,sprzata ,gotuje,przynosi mi do stolu ,tak jak dawniej :ico_brawa_01: a juz sie balam ,ze juz na zawsze sie leniem zrobil,a on tylko na czas pobytu mamy he he moze potrzebowal odpoczac :-D ciesze sie,ze jest po staremu,bo juz mialam dola,ze bede musiala wszystko sama...oliverek w nocy co chwile byl glodny i w dzien sobie pospalam,bo t z nim siedzi caly czas ,w nocy tez z nim siedzial,ale cyca niestety dac mu nie moze :-D specjalnie wstalam rano,bo czekalismy na polozna,a ona nie przyszla :ico_szoking: pewnie jutro sie zjawi .... :ico_noniewiem: